JAMBATAN PELANGI ELMINA - Wak Can Walk in Doha Too

JAMBATAN PELANGI ELMINA

By Wak Lat - Sunday, September 12, 2021

Jambatan Pelangi Elmina @2021
Petang penulis berlarian ke Elmina 8.
Punyalah ramai orangramai macam ulataik.
Mahu parkir kereta pun terpaksa tunggu 13 minit untuk orang keluar dahulu.
Kalau tidak, kena parkir agak jauh nun disana.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. baru pergi minggu lepas..rimas ramai sgt orang

    ReplyDelete
  2. tak jauh sangat dari kediaman tapi tak pernah sampai lagi, sentiasa ramai orang kat sini kan :)

    ReplyDelete
  3. Jauhnya wak sampai ke pelangi gitu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly