DOHA QUARANTINE DAY 5 - Wak Can Walk in Doha Too

DOHA QUARANTINE DAY 5

By Wak Lat - Saturday, September 25, 2021

My tiktok is updated @2021

 Assalamualaikum kawan2 penulis semua2 lah.

Hari ini hari Sabtu.
Esok sudah hari Ahad.

Kebosanan mencipta kelainan.
Pengalaman dikuarantin dalam hotel amatlah membosankan.

Untuk kawan2 yg ada tiktok silalah tambah nama dalam petak komen dibawah ya.
Nama tiktok penulis ialah tigalalat.
Maaf, penulis tiada akaun instagram seperti kebanyakan orang lain.

Hafazan lalat. Surah as Sajadah 32: 1-4
Ulang2 sabki surah al Talaq.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. ok..nampak sangat bosan di situ. semoga terus tabah :)

    ReplyDelete
  2. waklat tiktokers juga rupanya eh haha

    ReplyDelete
  3. Wah.. ini tips yang sangat berguna wak ...! :D

    ReplyDelete
  4. hahaha..betul lah tu...pandai bagi senyum kan..

    ReplyDelete
  5. Bosan yang menghasilkan satu artikel di blog.

    ReplyDelete
  6. kuarantin lama tulis buku siap sebuah wak

    ReplyDelete
  7. wah.. sedang bosan berkuarantin, jadi tiktokers skrg

    ReplyDelete
  8. Aduhaiiii wak....x tau nak kata apa..kalau SA yang dikuarantin rasanya sama la kot mcm wak ni

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly