DOHA QUARANTINE DAY 8 - Wak Can Walk in Doha Too

DOHA QUARANTINE DAY 8

By Wak Lat - Tuesday, September 28, 2021

Beef burger, lettuce, tomato & french fries @2021

Selasa.
Sudah seminggu penulis dikuarantin dalam bilik hotel ini.
Tinggal 3 hari sahaja lagi.

Esok kena buat ujian PCR lagi.
Kalau keputusan negatif bolehlah keluar lusa.

Sekarang ini makanan mewah pun banyak tidak habis dimakan.
MasyaAllah.

Dan tiap2 hari penulis terima air tin Pepsi.
Adalah penulis minum juga satu dua tin air Pepsi.
Tapi orang kata tidak elok untuk kesihatan kan.
Jadi penulis simpan sahaja dalam peti sejuk mini itu.

Dan buah limau itu sebenarnya buah lemon.
Bukan buah limau mandarin yg senang dikopek.
Dan rasanya pun masam juga.

Nota lalat. Ooh, itu bukan burger ramly ya kawan2.
Itu burger arab sahaja. ;p

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. Air 7up tu best. Jarang nampak kat kedai sekarang. Dulu selalu ada iklan Fido Dido dalam TV.

    ReplyDelete
  2. bila dah lama sangat, makanan mewah pon dah rasa muak

    ReplyDelete
  3. teman pun baru nak tanya..tu burger ramly ke?

    ReplyDelete
  4. Projek juta-juta Wak sampai terbang ke Qatar sana :P
    Moga dipermudahkan segala urusannya.

    ReplyDelete
  5. Dah banyak kumpul air tin wak, macam orang menjual pulak..hehe

    ReplyDelete
  6. sedap tak wak burger arab? kala di bagi air jus ok lah jugak ye wak ini air tin pulak...
    nampak macam oren rupanya lemon... boleh buat cuci rambut tu wak bagi wangi

    ReplyDelete
  7. makan mewah kena makan blanketmate baru sedap dimakan ye wak

    ReplyDelete
  8. Wak tak minum kan pepsi tu..pos kat SA tau...hahahaha...

    ReplyDelete
  9. Banyak dah Wak kumpul pepsi... buang isinya, ambil bekasnya bawa balik buat kenangan.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly