DOHA QUARANTINE DAY 6 - Wak Can Walk in Doha Too

DOHA QUARANTINE DAY 6

By Wak Lat - Sunday, September 26, 2021

Bath tub and sunrise view @2021

 

Ahad.

Tiada cerita menarik hari ini.
Nak buat kerja pun pening kepala.

Hafazan lalat. Surah as Sajadah 32: 1-5.
Ulangi sabki surah al Thalaq.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. 2 tambah 2 baru cukup kuota wak lat

    ReplyDelete
  2. Kalau pening kepala … lex luuuu WL

    ReplyDelete
  3. lepat pisang tu kalau taknak boleh diposkan kepada saya

    ReplyDelete
  4. lain macam dia punya efek berkuarantin kalini..sabar wak..

    ReplyDelete
  5. Wak...wak ok x tu? meh VC SA meh...hahahaha...lain macam dah wak ni...ari tu pasal pintu...ni lepat plak...

    ReplyDelete
  6. hai wak baru berapa hari snickers pun jadi lepat...hehehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly