CAN I DRIVE 12 HOURS IN A DAY - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

CAN I DRIVE 12 HOURS IN A DAY

By Wak Lat - Saturday, May 07, 2022

 

Gloomy blue hour @2022

Jumaat, 6 Mei 2022.

Antara cabaran memandu jarak jauh.
1. Kehabisan minyak.
2. Penuh pundi kencing.
3. Microsleep.

Sabtu, 7 Mei 2022.
Raya ke 7 tanpa foto.
Balik kampung dan ziarah kubur ayahnda dan bonda.
Hujan turun renyai2.
Singgah dirumah adinda.

Blog bukanlah hakmilik kekal.



  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Seronok la org jauh beraya....

    ReplyDelete
  2. kalau mcm ni memang boleh mengantok sambil drive

    ReplyDelete
  3. Kebas bontot, wak, drive 12 jam.
    Penuh pundi kencing tu biasa, faktor usia. Hehe... jangan marah ye wak. Gurau-gurau.

    ReplyDelete
  4. bahaya tu wak microsleep. saya drive lebih 3 jam je dah rasa nak maki orang

    ReplyDelete
  5. Kenyang makan jem raya kali ini

    ReplyDelete
  6. memandu jika dalam keadaan cergas memang best juga dengan syarat kenderaan dalam keadaan tip top

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly