A GLOOMY PARALLEL WORLD - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

A GLOOMY PARALLEL WORLD

By Wak Lat - Wednesday, May 18, 2022

Mini Orange Juice @2022

 Rabu, 18 Mei 2022.

Tajuk, gambar dan cerita yg berbeza. 

Tiba2 ejen insuran kata polisi isteri wak sudah lupus.
Pihak insuran sudah mesej sejak 10 haribulan.
Tapi ejen terlupa sebab sibuk beraya.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

2 comments

  1. Dalam situasi macam ni, agen la yang salah sebab sibuk beraya kan Wak. So agen la bertanggungjawab untuk selesaikan isu ni dengan pihak atasan. Tak kan nak lupus macam tu je..

    Comel betul mini orange juice tu. Sekali teguk je tu..

    ReplyDelete
  2. cantik FM Qatar...kena penalti ke, wak? selalunya ada grace period..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly