LHDN - BAYARAN BALIK CUKAI TERLEBIH BAYAR DALAM DUA HARI? - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

LHDN - BAYARAN BALIK CUKAI TERLEBIH BAYAR DALAM DUA HARI?

By Wak Lat - Tuesday, May 17, 2022

Where's my Refund? @2022

 Selasa, 17 Mei 2022.

Hari ini wak sudah hantar fail cukai.
Semoga dipermudahkan.
Aminn.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. Kalau semua OK, Insya Allah cepat je dapat refund tu. Seronok dapat kan, pada hal memang duit sendiri…hihi.

    ReplyDelete
  2. bukan last hantar 30 April? wak kena audit forensik dulu tu. hehe

    ReplyDelete
  3. Dah habis duit lebihan . tu pun husband punya. hahaha.selamat hr raya wak. baru nak bw.

    ReplyDelete
  4. Wak WP tak layak lagi kena cukai LHDN
    Bayar zakat aje sikit2

    ReplyDelete
  5. terlebih dua hari tu wak.. kalau online dateline 15 May. masyukkkkk tu wak nanti!

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly