TZUCHI BUKIT CHENG RECYCLE CENTER - Wak Can Walk in Doha Too

TZUCHI BUKIT CHENG RECYCLE CENTER

By Wak Lat - Thursday, June 24, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.


Beberapa pekan yg lalu.
Isteri penulis sudah memberi arahan.
Untuk buang pakaian2 lama kaum kerabat.

Jadi semalam penulis pun berlarian ke pusat kitar semula berdekatan.

Ooh.
Tengahari tadi penulis terasa mahu makan ikan salmon dan udang goreng pula.
Singgah di restoran sushi king berdekatan.
Makan dalam kereta sudah.

Movie lalat. 7500 2019.


Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Bagus Wak amalkan kitar semula...

    Good citizen!

    ReplyDelete
  2. Siap berpagar lagi tempat recycle tu. Macam susah je nak masukkan barang. Sedap nampak bekalan wak tu.

    ReplyDelete
  3. lama tk mkn menu kt sushiking..sedapnya...elokla kemas2 brg yg lama utk dikitar semula

    ReplyDelete
  4. Patutlah macam kenal je bekas tu Shushi tu SK punya ya Wak
    Lama sungguh tak makan salmon steak set SK nih!

    ReplyDelete
  5. Buang baju lama, baru best nak shopping baju baru

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly