CHICKEN CHOP BY DER CABIN - Wak Can Walk in Doha Too

CHICKEN CHOP BY DER CABIN

By Wak Lat - Saturday, June 05, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.



Petang isteri penulis sudah pesan ayam panggang atas talian.

Movie lalat. What Happened To Monday 2017.
2. Andhadhun 2018.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Bestnya boleh order makan luar bila penat memasak..

    ReplyDelete
  2. SA ni penat macam mana pun tetap kena masak...xde beli makanan luar

    ReplyDelete
  3. sesekali layan tekak mat eh minah saleh ni wak. perghhh

    ReplyDelete
  4. Nampak macam secoet je portion dia tu wak. sesekali beli online gitu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly