SEMUT BERKAWAD SATU SATU HORA HORE - Tiga Lalat 2021

SEMUT BERKAWAD SATU SATU HORA HORE

By Wak Lat - Wednesday, June 02, 2021

The infamous Denso huge signboard can be viewed from Plus highway @2021.



Pagi2 penulis sudah berlarian ke balai polis berdekatan.
Tapi tujuan merentas negeri kerana PJJ tidak dibenarkan buat masa ini.

Kena cari alasan lain yg munasabah.

Movie lalat. The Admiral: Roaring Currents (Korean: 명량) 2014.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Nota lalat. Penulis silap taip (typo) pula. Sepatutnya "kuncitara", bukan "kuncikari". Ahh, malas pula nak perbetulkan. ;p

  • Share:

You Might Also Like

8 comments

  1. Denso nampak dari highway je. Dapat rentas tak tu wak? Kuncikari apa pulak maksud eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh., wak typo silap silap, patutnya kuncitara., hahaha

      Delete
  2. Takpela tak dapat jumpa isteri. Ada orang dah 2 tahun tak dapat jumpa mak bapak

    ReplyDelete
  3. Pengalaman pahit nk mohon rentas negeri.ingat sampai bila2...huhuhu

    Tu pokok besar tu macam pokok buah tunjuk langit..pun pengalaman pahit juga tu sbb try mencicip rasa buahnya memang pahit....hihihi

    ReplyDelete
  4. jenuh fikir kuncikari tu apa.. bila baca caption kat bawah baru tahu.. hahahaha.. maafkan saya sebab tergelak besar..

    ReplyDelete
  5. Ingatkan resepi baru kunci kari rupanya salah taip.Alahaiiiii wak

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly