KOREK LUBANG TAMPAL LUBANG - Wak Can Walk in Doha Too

KOREK LUBANG TAMPAL LUBANG

By Wak Lat - Sunday, June 13, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.


Penulis terlupa hari ini hari Ahad.
Patutlah semalam bank tidak buka.

Ooh.
Semalam penulis lagha pula melayan tiktok.
Antara tiktok popular: Nizam Janda, Ataata, Jenda McLover.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Tak pernah buka tiktok. Handphone lama, tak boleh banyak app, nanti crash. Hehe.. dah bertahun tak ke BSN.

    ReplyDelete
  2. Sejak PKP ni kerap betul lupa hari wak. faham sangat tu. Rajin wak layan tiktok.

    ReplyDelete
  3. Perghhhh wak pulak lah buat tik tok mesti viral nanti

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly