REASONS GET TIRED WHEN WORKING FROM HOME - Wak Can Walk in Doha Too

REASONS GET TIRED WHEN WORKING FROM HOME

By Wak Lat - Tuesday, June 01, 2021

Set your temperature between 21°-23°C to save energy.



Sudah menjadi kebiasaan.
Penulis akan tidur sebentar ditengahari.
Selepas usai mesyuarat tingkap.

Movie lalat. Assassination (Korean: 암살) 2015.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

5 comments

  1. Saya biasa set 26-27 temperature. Tidur siang charge bateri :)

    ReplyDelete
  2. WFH la x letih sebab boleh tido kalau mata tak tahan sangat ngantuk. Kat opis tak boleh

    ReplyDelete
  3. Yaa..i agreed with u. BDR mmg meletihkan.
    1) Kerja start dr 7.30 pagi sampai pukul 6.30 petang. Back to back meeting..Video call discussion, check kerja staff, jawab call (owh..office phone connect to hp sy). Nasib2 la..kadang2 terlajak ke malam. Tu belum masuk in between kena prepare lunch. Takkan hari2 nak berpanda dan bergrab.. Cemuih wooo...Mmg tak sempat nak lelap la kaedahnya..
    2)Berbanding d ofis..clock start at 8.30am. Balik 5.30pm takde la sharp sangat. Cuma waktu balik kadang2 lagi setengah jam nak maghrib. Klu ada meeting luar lps lunch kira maghrib dulu baru gerak balik rumah. Jem tahap gaban.
    3) People always ada interpretation..work from home maa..banyak masa..yea la tak keluar mana..duduk jer dalam rumah..abiss..klu duduk melekat kat kerusi meja makan tu..mau kematu..

    ReplyDelete
  4. Adik sy punya kerja flexible... Dah pening sgt, tido je kejap... janji bos tak cari time tu or takda meeting . Huhu... Jealous plak

    ReplyDelete
  5. Untuk kali ini Sha rasa BDR tak berapa memenatkan berbanding PKP pertama.. Cuma letih sebab kena balance dengan PdPR anak2 je..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly