ROTI KOSONG PAK IMAM - Tiga Lalat 2021

ROTI KOSONG PAK IMAM

By Wak Lat - Wednesday, June 09, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.


Pagi2 sudah berlarian mencari roti kosong.

Movie lalat. Arctic 2018.
2. Army of the Dead 2021.


Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

10 comments

  1. Rindu nak lepak kedai makan

    ReplyDelete
  2. Rindu nak makan roti canai kat kedai.

    ReplyDelete
  3. Rindunya nak lepak- lepak warung pepagi kan...pekena teh tarik...pergh...

    ReplyDelete
  4. Teman beli roti canai segera jer..rasa nak makan panaskan..kalau tak duduk dalam esbok tu sampai tarikh luput...hehehehehe

    ReplyDelete
  5. army of the dead.....mcm menarik je.....boleh la layan time pkp ni....hehehe....

    ReplyDelete
  6. Rinduuu nak makan roti canai pagi pagi dekat kedaiii hehehe

    ReplyDelete
  7. wah seronoknya kalau dapat ngeteh ni wak pagi2

    ReplyDelete
  8. Roti kosong pun dah sedap dah wak.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly