BUAH RAMBUTAN DILUAR PAGAR AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN - Wak Can Walk in Doha Too

BUAH RAMBUTAN DILUAR PAGAR AMBIL GALAH TOLONG JOLOKKAN

By Wak Lat - Saturday, June 26, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.


Semalam penulis sudah tumpang dan pakai wifi di pejabat oranglain.
Sebab internet hotspot penulis yg bernafas seperti siput khinzir.

Ehh.
Ada pula buah rambutan kuning yg sedang masak diluar rumah jiran sebelah pejabat ini.
Penulis pun minta setangkai dua tangkai sahaja.

Movie lalat. Fatherhood 2021.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Full moon, 15hb Zulkaidah 1442H Jalan BR 8 Taman Bukit Rambai

  • Share:

You Might Also Like

4 comments

  1. Ini bukan luar pagar... Ini atas meja!

    ReplyDelete
  2. Untung sekali dapat makan buah rambutan fresh petik from pokok. jadilah setangkai dua. Kalau beli mahal juga tu wak

    ReplyDelete
  3. saje je la dia ni...SA dah la suka rambutan kuning tu....ishhh...mana nak cari ni

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly