CAR WASH IS CLOSED TOO - Wak Can Walk in Doha Too

CAR WASH IS CLOSED TOO

By Wak Lat - Sunday, June 20, 2021

Please hover your mouse to see before and after edit.


Nota lalat.
Entri ini sengaja penulis lambatkan.
Dua minggu kebelakang.
Harak maklong.

Hari minggu pun tidak keluar kemana2.
Mahu cuci kereta diluar pun tidak boleh.
Gara2 PKP dilanjutkan lagi.

Movie lalat. Sicario 2015.
2. Sicario 2 2018.
3. Confidential: Secret Market 1974.
4. The Good Neighbour 2019.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. cuci kete sdiri jela jwbnya..dh carwash tutup

    ReplyDelete
  2. Abang gebu pun dok bising sbb car wash tutup. Kereta dah macam diselebungi debu gunung berapi...hehehehehe

    ReplyDelete
  3. Maksudnya kena basuh sendiri lah hehehe :P

    ReplyDelete
  4. Takpe boleh basuh sendiri ni.

    ReplyDelete
  5. lelaki sejati cuci kereta sendiri....

    ReplyDelete
  6. bukan essential services..hehe...hari2 hujan turun, lap sikit2 je..

    ReplyDelete
  7. Kena cuci sendiri lah jawabnya wak. huhu

    ReplyDelete
  8. cuci sendiri bawah garaj. hehehe

    ReplyDelete
  9. kite tunggu ujan, bawak kena ujan pastu lap lap cikit. sudahhh setel hihi

    ReplyDelete
  10. Takpe, sekali sekala cuci kereta sendiri.. hihi

    ReplyDelete
  11. berarti memang disuruh nyuci ndiri hehehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly