ɹƎHƆOɹ OɹƎɹɹƎℲ - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

ɹƎHƆOɹ OɹƎɹɹƎℲ

By Wak Lat - Friday, June 26, 2020



˙lɐɥɐɯ ʇɐlǝʞoɔ ɯɐɯɐɯ ɥɐlsnɹɐɥ 'ʇndɯnɹ ƃuoʇoɯǝɯ ʇɐuǝd ᴉlɐʞǝsǝS
˙suuɐʞ

˙lɐʞǝʞ ʞᴉlᴉɯʞɐɥ ɥɐluɐʞnq ƃ0lq

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. ammi tengah fenin ni wak..disuruhnya kita baca pusing-pusing kepala pulak.

    ReplyDelete
  2. Kenapa tulisan dah terbalik ni walk kat🙃

    ReplyDelete
  3. adeh pening nak baca tulisan tu wak.

    ReplyDelete
  4. nak buang air besar pun ditahan tahan nanti wak.. sayang nak buang..haha

    ReplyDelete
  5. wak bahasa apa ni wak. Nak kata bahasa jawa tak paham pun takan bahasa pening lalat. huhuhu

    ReplyDelete
  6. 'sesekali penat memotong rumput, haruslah mamam cokelat mahal'
    Hebat Wak Lalat.
    Wak Petani nak beli ferrero rocher pun tak berani.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly