KUNDOR BEACH - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

KUNDOR BEACH

By Wak Lat - Monday, June 15, 2020



Petang tadi penulis sudah berlarian ke tepian pantai.
Tangkap gambiran matahari terbenam guna henfon cap ayam sudah.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Henpon cap ayam tak dapat gambar cantik macam ni lah wak. Don't lie okeh 😂

    ReplyDelete
  2. handphone cap ayam pun kualiti cantik, belum pakai dslr lagi tu.

    ReplyDelete
  3. tengok gaya gambar tu bukan cap ayam tu Wak..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  4. cantik wak.... gambar pantai tak pernah tak lawo

    ReplyDelete
  5. cantiknya pantai kat mana tu kalau pantai Cendor kat phg

    ReplyDelete
  6. Cantik ,tenang dan mendamaikan

    ReplyDelete
  7. Salah eja ni, bukan ayam kot, Apple kot hehe

    ReplyDelete
  8. Hadoi.. rindu pula nak ke laut..

    ReplyDelete
  9. mana mai nak tengok sikit henfon cap ayam tu wak...
    ke cap buah apple? sharp padu sgt hasilnya tu wak.

    ReplyDelete
  10. wak memang pandai amek gambo..lawa giler walopun henpon cap hen aje...

    ReplyDelete
  11. cap ayamlah sangat.... cakap ajelah guna hp baru nak test kat pantai....kan kan...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly