KL TOWER 2020 - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

KL TOWER 2020

By Wak Lat - Wednesday, June 17, 2020

Menara Kuala Lumpur KL Tower @2020

Blog bukanlah hakmilik kekal.

A view from Jakel at Capsquare Mall @2020

A view from Parking Depan Balai Polis Dang Wangi @2020

KL sunrise this morning @2020

  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Fuh skill bergambar wak ni makin lama makin canggih.

    ReplyDelete
  2. Lawa Wak ambil gambar. Zoom pakai kamera apa ni?

    ReplyDelete
  3. Jauhlah KL Tower tu
    Moto Yamahal tu lagi dekat
    tak pun MPV toyolta tu

    ReplyDelete
  4. wak tak try main payung terjun dari menara tu ke ? eheh

    ReplyDelete
  5. Nampak cara pro ambil gambar tu

    ReplyDelete
  6. Menara Multi Purpose tempat kerja Mrs. A zaman muda remaja dahulu tiberrrr....

    Gambar cantik tak perlu dipertikaikan lagi

    ReplyDelete
  7. cantik...rindu KL tengok gambo2 ni...

    ReplyDelete
  8. Gambar last tu...wow sgt wak.

    ReplyDelete
  9. gambar kat blog ni selalu cantik2 >.<

    ReplyDelete
  10. Lama tak gi KL Tower....Bilalah dpt makan kat restoren atas tu agaknya hihi

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly