JANGAN MENZALIMI DIRI SENDIRI - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Qatar)

JANGAN MENZALIMI DIRI SENDIRI

By Wak Lat - Tuesday, June 23, 2020



SETELAH bertungkus lumus kais pagi kais petang potong rumput, haruslah penulis menghadiahkan diri sendiri dua pasang kasut baharu.

Beli harga potongan diskaun pasca PKP di SOGO yg sepelaung jauhnya itu sudah.

Kata orang, beli kasut baharu harus digigit kasut itu dahulu sebelum kasut itu menggigit tumit kita.
Betul kah?
Ah, bidaah semua tu.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Tapi terpandang stokinnya dulu, cmana ni hehe

    ReplyDelete
  2. hamboi sekali beli dua pasang terus ye wak....
    copy paste ayat wak WP lah, kayak wong nom heheheh

    ReplyDelete
  3. tayang kasut n stoking baru ya wak

    ReplyDelete
  4. masa ni banyak shopping mall buat diskaun.. best ny wak kalau dapat pergi sogo.. slalu ada sale.

    ReplyDelete
  5. Lawa kasut wak.

    Kalau kasut menggigit, tu tanda kasut tak sesuai..kena beli baru..hehe

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete
  7. lawa kasut tapi stokin pun nak menonjol sama tu.. Menyerlah warnanya.

    ReplyDelete
  8. patut la merelit kasut ...kasut baru U.
    alhamdullillah rezeki sekali soping 2 pasang terus

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly