ANOTHER SKYPE MEETING ON THE HIGHWAY - Tiga Lalat 2021

ANOTHER SKYPE MEETING ON THE HIGHWAY

By Wak Lat - Sunday, May 16, 2021

On the meeting ... RnR Machap
Petang penulis berlarian merentas desa lagi.
Tapi mesyuarat tingkap harus dihadiri dimana jua penulis berada.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
The leptop setup at the foodcourt. RnR Machap


Sunset on the highway, RnR Seremban heading north

  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. Lain macam charge laptop, jangan sampai ada terlanggar wayar. Mahunya jatuh laptop nanti. 😥

    ReplyDelete
  2. Busy nampaknya, wak. Selamat sudahkan kerja ya.

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan urusan

    ReplyDelete
  4. nasibaik ada suis utk charge laptoptu ye

    ReplyDelete
  5. Dah mula bertugas ke wak… kami cuti lagi… hehehe

    ReplyDelete
  6. Game apa kat screen tu? Sims ke?

    (Ye... uncle jahil teknologi...)

    ReplyDelete
  7. hehehe jauh tul nak charge laptop tu ye...

    ReplyDelete
  8. mak oii..jauh erk plug point dia...selamat bekerja wak

    ReplyDelete
  9. Silap langgar wayar, habislahhhh riwayat laptop hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaha kemain panjang wayar tu cari suis hahaha

    ReplyDelete
  11. wak! dalam design tu ada banyak bolt and nut tak?

    ReplyDelete
  12. Mesyuarat tingkap tetap ON dimana jua :)

    ReplyDelete
  13. tudiaa..... jauh tul kena charge nasib wayar panjangggg

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly