SOLAT JEMUAH RAYA KEDUA - Tiga Lalat 2021

SOLAT JEMUAH RAYA KEDUA

By Wak Lat - Friday, May 14, 2021

Masjid Bandar Seri Alam @2021.


Semalam penulis tidak berkesempatan bersolat sunat hariraya aidilfitri.
Hari ini penulis gagahkan diri juga bersolat jumaat di masjid berdekatan.

Movie lalat. Wolf Warrior 2 (Chinese: 战狼2) 2017.
2. Mortal Kombat 2021.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

19 comments

  1. Alhamdulillah. Tempat saya kedua² solat masih boleh dilaksanakan.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah
    Dapat solat bodho dan solat jemuah tampa sekatan

    ReplyDelete
  3. Boleh ditunaikan tapi ada had. Ada yang disuruh balik.

    ReplyDelete
  4. masjid tempat saya dihadkan 50 orang sahaja utk solat sunat aidilfitiri dan solat jumaat. siapa cepat dia dapat. kedua2nya saya tak dpt

    ReplyDelete
  5. Salam Aidilfitri Wak!
    Alhamdulillah, rezeki juga tu dapat solat jumaat di masa pandemik ni.

    ReplyDelete
  6. Dapat solat raya & solat Jumaat pun dah kira rezeki sekarang ni kan.Semoga nikmat tu akan kembali selepas ni

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah rezeki...

    Selamat hari raya wak.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki wak dapat solat jumaat

    ReplyDelete
  10. seronok dapat ke surau / masjid perform solat..
    itu yang mahal zaman2 PKP ni..

    ReplyDelete
  11. Raya tahun ini sangatlah tak meriah . . .

    ReplyDelete
  12. Abah SA terpaksa balik sebab umur dah 67 tahun...kat area umah warga emas lebih umur mmg x dibenarkan...sembahyang la kat rumah

    ReplyDelete
  13. Budak-budak pun boleh ye? Kalau tempat saya disuruh balik

    ReplyDelete
  14. ramai juga ya wak...eh ada budak? boleh msk eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya kat sini 12 tahun keatas.. masa solat jumaat ni mesjid ramai penuh smpi ke luar masjid.,

      Delete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly