SEMUA AKTIVITI RENTAS NEGERI & DAERAH TIDAK DIBENARKAN TANPA SURAT POLIS TAPI - Tiga Lalat 2021

SEMUA AKTIVITI RENTAS NEGERI & DAERAH TIDAK DIBENARKAN TANPA SURAT POLIS TAPI

By Wak Lat - Sunday, May 09, 2021

This is a new instruction.
The followings are not required to have police permit to cross state/district during this raya festival.


Tengahari tadi penulis sudah berlarian ke balai polis berdekatan.
Untuk rentas negeri sebelum raya.
Alhamdulillah urusan dipermudahkan seperti biasa.

Movie lalat. Bugsy 1991.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Wak... Emblem polis tu dah pudar... Tolong tanya polis tu ada tak job nak buat emblem baru?

    ReplyDelete
  2. Untung le dapat rentas negeri. Saya kalau dapat merentas desa sudah cukup baik.. 😅

    ReplyDelete
  3. Selamat pergi dan pulang..

    ReplyDelete
  4. Lega hati wak yang itu tu..

    ReplyDelete
  5. Wak rentas negeri ke negeri mana tuuuuu hehehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah wak lepas pergi.

    ReplyDelete
  7. nampaknya dpt rentas ruang tamu ke ruang dapur je

    ReplyDelete
  8. Seronok wak dapat rentas sana sini :)

    ReplyDelete
  9. dapat merentas tak tu wakk..kami ni merentas masa jer wakkk..ekekekek

    ReplyDelete
  10. Selalunya lepas jer kalau atas urusan kerja dan kita ada document sah kan...

    ReplyDelete
  11. smoga dipermudahkan urusan..selamat merentas negeri

    ReplyDelete
  12. ape reason wak dpt merentas negeri ni.. hehehe

    ReplyDelete
  13. Baik2 rentas negeri tu haha

    ReplyDelete
  14. ...life certainly has change since last year!

    ReplyDelete
  15. Untungla dapat rentas negeri

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly