HOW TO USE A LAPTOP IN A CAR - Tiga Lalat 2021

HOW TO USE A LAPTOP IN A CAR

By Wak Lat - Tuesday, May 04, 2021

Working from home and working on the road, Hospital Sabak Bernam @2021


Sebab ada urusan seri paduka baginda.
Tengahari penulis terpaksa jalani mesyuarat tingkap dalam kereta.
Nasib baik tidak perlukan sangat penggunaan komputer riba.

Dan mesyuarat tingkap juga boleh dilakukan menggunakan telefon  bimbit cap aiyam sahaja.
Sambil menyelam sambil potong rumput.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. kena lagi laptop yang cepat habis bateri, mesti lepak kedai bawak laptop untuk buat kerja. tu maksudnya, hah tukar laa bateri laptop tu

    ReplyDelete
  2. Saya tak boleh guna laptop dalam kereta, laptop kena on suis selalu. Battery laptop dah jemmmm

    ReplyDelete
  3. bukak laptop update blog ke? :D

    ReplyDelete
  4. Jaman now memang manusia & handphone berpisah tiada.Yang bekerja laptop la teman setia

    ReplyDelete
  5. sekrg ni tiada alasan utk tak hadir mesyuarat..hihi..dunia tanpa sempadan..bila2 masa, dimana saja..

    ReplyDelete
  6. Busy kerja wak ni kena mesyuarat tingkap selalu :)

    ReplyDelete
  7. ...I had a bit of trouble with the translator. Thanks for stopping by my blog!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Tom from the US.. no worry sir., this is more like a photoblog., thanks for visiting my blog., ;p

      Delete
  8. lagi best bila ada drebar sebelah...

    ReplyDelete
  9. Hehe potong rumpat mana itu? Ok itu potong rumput.

    ReplyDelete
  10. di mana saja, pun boleh ye wak... dana kalau ada meeting dengan opis pun layan di hp cap ayam je

    ReplyDelete
  11. Melaka boleh lagi mesyuarat bersemuka. Tak tau lepas ni, jangan kena mesyuarat online lagi dah le.

    ReplyDelete
  12. asal boleh mesorat kat mana2 ok ja kan

    ReplyDelete
  13. busynyaaaa tapi best bila takyah drive kan

    ReplyDelete
  14. tula kdg2 kalo urgent tu kena buka laptop dlm kete ye..tp saya belum tahap tu lagi la..paling2 thru hp...pernah juga bos inform adhoc meeting sedangkan masa tu kt luar tgh bli brg..mmg tk dpt la join sbb dgn keadaan bising kn...nasibaik bos paham

    ReplyDelete
  15. penting sangat tu mesyuarat tingkap. mesti bincang pasal bisnes juta2

    ReplyDelete
  16. Perghhhh wak ni busy ngalahkan Pm je. Asyik mesyuarat tingkap je manjang.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly