VIRAL DINDA JANJI LEPAS RAKAM DINDA DELETE - Tiga Lalat 2021

VIRAL DINDA JANJI LEPAS RAKAM DINDA DELETE

By Wak Lat - Monday, May 17, 2021

Big trucker on the highway, near Melaka.
It literally means, "Swear After Record Delete"



Tiada yg menarik hari ini.
Cuma ternampak lori dengan tulisan "Sumpah Lepas Rakam Delete".
Sanggup penulis berhenti dihadapan bagi laluan lori maju ke depan.
Harap2 pemandu itu adalah lelaki.

Untuk baca artikel "Abang janji, lepas rakam abang delete' - Kesal ditipu Boyafren, gadis hamil buat laporan polis," Sila klik.

Tapi janganlah naif sangat.
Ada je pompuan yg suka merakam dan dirakam.
Ehh, rakam makanan lah.    

Movie lalat. Love, Death & Robots Season 1 2019.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

20 comments

  1. Mungkin dia mengharapkan apabila ada yang merakamkan kesalahannya di atas jalan raya akan terus padam selepas itu.

    ReplyDelete
  2. eheheheheheheheheheheh.. nak gelak dlu baru sambung komen..
    betul tu Wak.. prempuan kaki rakam gak uhuuu..

    ReplyDelete
  3. Dah delete pun masih boleh simpan.
    Simpan kat recycle bin

    ReplyDelete
  4. Sama je lelaki mahupun perempuan, semua suka merakam hehehe

    ReplyDelete
  5. rakam yg elok2 saja view alam ke

    ReplyDelete
  6. cinta itu membutakan... sampai jadi terlalu naif..

    ReplyDelete
  7. Macam macam geng lori punya falsafah.

    ReplyDelete
  8. Eh wak..sama je dual lelaki ngan ppuan..dua2 kuar merakam..especially wak laa...eh...

    ReplyDelete
  9. Uncle dulu je suka rakam... eh? hahahaha!

    ReplyDelete
  10. Bermacam maksud tu kalau ditafsirkan ...hihihi

    ReplyDelete
  11. ada juga tgk ramai dok buat ayat tu "lepas rakam..delete"

    ReplyDelete
  12. Kurang faham rakam apa lepas itu padam.

    ReplyDelete
  13. Apa yang terakam dalam fikiran dan hati tu yang susah dipadam, walau yang hasil rakaman selamat dipadam.

    ReplyDelete
  14. teringat sepanjang bulan puasa, Edy akan suruh susun meja dan makanan atas meja sebab tahu bini nya gila ambik gambar heheheh

    ReplyDelete
  15. hahaha unit tagline dekat tayar lori tu

    ReplyDelete
  16. Jom rakam makanan dan pemandangan!

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly