FIVE - STESEN MINYAK MINI BAHARU - Tiga Lalat 2021

FIVE - STESEN MINYAK MINI BAHARU

By Wak Lat - Thursday, May 06, 2021

Five Petroleum in Kampung Sungai Gulang-Gulang, Tanjung Karang @2021


Tiada yg menarik hari ini.
Cuma ada tiga tugasan memotong rumput yg besar dan hebat.
Namun, blog harus dikemaskini setiap hari kan. ;p

Ooh. Gambar stesen minyak Five yg baharu sekitar Selangor DE.
Rasanya menggantikan stesen minyak BHP di pekan2 kecil sahaja.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

12 comments

  1. Oh? Baru tau ada jenama ni...

    ReplyDelete
  2. Kat Melaka belum jumpa lagi stesen minyak ni.

    ReplyDelete
  3. NS pun x nampak lagi laaa....macam menarik je wak...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah jumpa lagi wak stesen minyakkk ni.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah nampak lagi 5 ni. Anak syarikat Petron ke ni..warna tema sama dah

    ReplyDelete
  6. Tak pernah dengar pun. Jenama baru ka dah macam roti high 5 je

    ReplyDelete
  7. ...FIVE is a new brand for me.

    ReplyDelete
  8. Lepas fantastic four to yang jadi five.

    ReplyDelete
  9. oh ada stesen minyak baru ganti BHP...

    ReplyDelete
  10. Tak pernah nampak lg stesen minyak five ni

    ReplyDelete
  11. tak pernah nampak pon sblm ni

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly