MAKAN DURIAN BIAR BERPADA - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

MAKAN DURIAN BIAR BERPADA

By Wak Lat - Monday, February 15, 2021

Durian kampung @rm20 sekilo
Petang semalam sudah singgah digerai buahan tepi jalan.
Teringin bebienor penulis mahu menjamah durian.
Beli durian kampung yg murahan untuk rakyat marhein sudah.
Itupun dengan harga kasih sayang (rm20 perkilo) buat poket suar dan spender rabak.

Ooh. Sekarang Astro berikan siaran percuma beberapa saluran terpilih. 
Sempena raya cina tahun ini.
Tapi kebanyakan movie tidaklah sehebat mana.

Movie lalat (bukan Astro). Notes on a Scandal 2006.
2. Scandal Sheet 1952.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Fox Action Movies free channels now.

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. Bestnya.
    Ha'ah free channel, tapi Tak banyak cerita best. Bolehla kalau nak layan.

    ReplyDelete
  2. kenapa movie2 yg waklat tgk, i tak pernah tgk lagi ni hahah

    ReplyDelete
  3. saya belum ada hati lagi nak makan durian tahun ni.. tapi tuari ternampak di Aeon, Musang King RM65 sepeket, huhu

    ReplyDelete
  4. oh rupanya astro bukak chanel free ye.. lama x tgk astro asik netflix je

    ReplyDelete
  5. Sekitar taman tempat tinggal PC ni belum ada lagi nampak jual durian..yang ada udang galah seko seringgit.

    ReplyDelete
  6. Haiih...en somi Kita tu asyik nak Beli durian ja. Peminat tegar dia Tu.

    ReplyDelete
  7. Durian rakyat marhein pun sedap jugak. Pkp ni memang harga durian melambung. Sabar jela. Nak makan free kena balik kampung. Huhu

    ReplyDelete
  8. takpe durian marhein pun sedap wak. nak kena cari durian juga nampak gaya ni hehe

    ReplyDelete
  9. Kami rakyat marhean juga tapi bersyukur ada pokok durian wlpun hanya sebatang,sedang tunggu masa buah matang dan gugur.

    ReplyDelete
  10. Saya beli isi terus wak takut beli biji berat dacing 🤣

    ReplyDelete
  11. Ala teringin makan durian jugak wak. susah betul nak membeli durian. harga durian sekarang bukan biasa biasa. Nak tak nak kalau dah teringin beli ajer

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly