TESCO SUDAH TIADA - Wak Can Walk in Doha Too

TESCO SUDAH TIADA

By Wak Lat - Tuesday, February 16, 2021


Petang semalam penulis sudah berlarian ke pusat beli belah berdekatan.
Tiba2 ada berita pasaraya Tesco sudah dijual.
Sudah menjadi Lotus pula.

Pasaraya Giant pun banyak yg sudah ditutup juga.

Movie lalat. Utamaro and His Five Women (Japanese: 歌麿をめぐる五人の女) 1946.
2. The Treasure of the Sierra Madre 1948.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. Betul wak tesco dah dijual saya pun da jadi kureng beli kat tesco da...

    ReplyDelete
  2. Lotus macam tak berapa omputih sikit bunyinya hihih

    ReplyDelete
  3. o...dah kena jual ke tesco....baru tahu....

    ReplyDelete
  4. dengar Tesco sudah bertukar menjadi kata Lotus'S (company Thailand)

    ReplyDelete
  5. jarang pun kite pergi tesco ni.. selalu pegi hero je ehehehe

    ReplyDelete
  6. cantik header wak...
    kan..sedih dengar tesco kena jual padahal ramai yang dtg membeli disana..lepas ni dah xde produk tesco da

    ReplyDelete
  7. silih berganti... macam tu lah kita juga...

    ReplyDelete
  8. Tesco bukanlah hak milik kekal

    ReplyDelete
  9. Sekarang ber LOTUS'S lah pulak. Pasaraya besar pun nak rebrand. huhu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly