UBAT KUTIL WARGEN - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

UBAT KUTIL WARGEN

By Wak Lat - Thursday, February 11, 2021

Wargen - advanced liquid serum
Olehkerana tiada kaum kerabat yg sangup dan berani ketip kutil di leher.
Kelmarin penulis sudah beli ubat kutil atas talian.
Sehatus hinggit COD.
Seminggu katanya boleh tanggal.

Kemaskini.
Selepas menyapu ubat keatas kutil2 dileher.
Setiap hari, pagi dan petang dan malam.
Hari ke empat rasanya sudah tidak tahan.
Sebab bila lepas tetes dan sapu ubat itu, terasa pedihnya leher.
Penulis hentikan penyapuan ubat pada hari ke lima.

Hari ke tujuh, kutil yg rosak sudah mula mengering.
Dan hari kesepuluh kulit beransur pulih.
Kutil2 pun banyak yg tanggal.
Kulit pun kembali licin dan mulus seperti biasa.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Kutil - Day 1

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Betul2 boleh hilang ke. Takut plak nk guna

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah bole je.. mula2 mmg wak pun x caya.. 😅😅😅

      Delete
  2. Alhamdulillah syukur ..
    Dah bulus kulit wak ye😁

    ReplyDelete
  3. wak nanti update lagi psl ni. nak tahu ia ada tinggalkan parut or sebaliknya. kalau x ada nnt sy nak syorkan kpd kawan

    ReplyDelete
  4. Syukur berhasil ubatnya wak. Boleh tahan mahal tu.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly