MY HOUSE HAS STAIRS - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

MY HOUSE HAS STAIRS

By Wak Lat - Saturday, February 13, 2021

My house has stairs.
Sudah lama tidak bersenam.
Juga sudah lama tidak melakukan aktiviti trek dalam hutan.

Naik tangga rumah pun terasa mengahnya.

Movie lalat. 1. U Turn 1997.
3. The Longest Nite 1998 (Macau Chinese: 暗花). 

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. ddk condo laa wak. ddk tgkt plg atas (penthouse). dr parking naik tangga trs😆 no more elevators

    ReplyDelete
  2. rumah saya teres setingkat. masih boleh berjalan sekitar rumah ni :)

    ReplyDelete
  3. nampanya wak wajar untuk bersenam..naik tangga dan turun tangga adalah senaman yang bagus

    ReplyDelete
  4. cakap pasal movie ni... rindu nak pegi panggung wayang!

    ReplyDelete
  5. Rumah saya pun ada tangga .. Hehee

    ReplyDelete
  6. Pagi² mmg trn naik tangga kejut anak² bgn tdo.. sekejap ke dapur sekejap naik bilik kejut diorang.. hihihi

    ReplyDelete
  7. Lari naik turun tangga tu pun boleh jadi senaman. Jangan laju sangat kang jatuh dah cerita lain

    ReplyDelete
  8. Rumah sy dekat dgn tempat kerja (10 minit jln kaki) exersice pergi balik 4X sehari settle 10ribu langkah 😂

    ReplyDelete
  9. Selalu buat senaman turun naik tangga sebab nak mudah bersalin...tapi itu dulu lah....

    ReplyDelete
  10. untung rumah wak ada tangga. Boleh juga buat senaman turun naik tangga.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly