ANOTHER BLUE SCREEN OF DEATH AGAIN :( - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

ANOTHER BLUE SCREEN OF DEATH AGAIN :(

By Wak Lat - Tuesday, March 30, 2021

The infamous blue screen of death :(
Demm.
Tengah bekerja keras memotong rumput.
Tiba2 sahaja skrin monitor komputer riba penulis jadi biru.

Ini bukanlah kali pertama.
Demm.

Cerita lalat lain.
Pagi juga penulis berlarian ke Tesco.
Beli barangan dapur.

Movie lalat. Generasi 90an: Melankolia 2019 (Indon).
2. Baahubali 2: The Conclusion 2017 (Telegu/Tamil).

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. Dah selalu kena macam ni wak hahaha, time tengah buat assignment pulakk tu. Apa boleh buat daaa :D

    ReplyDelete
  2. pc kak selalu gitu dulu mujur la ni ok alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. Kalau selalu jadi jangan lupa selalu save work.

    ReplyDelete
  4. Pernah jadi banyak kali..call jer IT biar diorang settle...nasib doc dah save...terus dapat laptop baru..hahaha

    ReplyDelete
  5. Semoga laptop wak sembuh semula

    ReplyDelete
  6. selalunya ada auto-save..hopefully, kerja2 memotong rumput dpt diselamatkan...

    banyaknya pepsi atas trolley tu..

    ReplyDelete
  7. pernah kene gak. laptop baru pon kene. stress kite

    ReplyDelete
  8. eh comel lak jengkaut warna pink tu...

    ReplyDelete
  9. Sudah boleh berkira² untuk membeli laptop baharu.. ��

    ReplyDelete
  10. ehhhh comelnyaaaa bajak pink tu.hehe

    ReplyDelete
  11. Boleh stress kalau jadi macam nie kan Wak..

    ReplyDelete
  12. amboi wak beli air botol mcm dah nak raya je tak lama lg hahahaah

    ReplyDelete
  13. Adoi.. pening bila skrin tiba2 biru nie..
    Seronoknya melihat deretan air susu kotak tu..

    ReplyDelete
  14. bahubali!!! heheh tgk banyak kali juga hehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly