BEAUTIFUL MORNING SKY

By Wak Lat - Wednesday, March 03, 2021

Morning blue sky (please hover to see the morning moon)...


Dengarnya semalam petang hujan lebat anjing dan kucing di ibukota.
Tetapi tidaklah sampai ke Jalan Rollercoaster.

Pagi2 ini penulis tengok keadaan langit pun membiru.
Walaupun baharu jam 9 pagi. Bahang panas matahari pun dirasai.
Harap2 panas hingga ke petang juga (ehh, ini peribahasa).
Tapi sudah agak lama tidak hujan kann.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Wah cantiknya gambar 😍

    ReplyDelete
  2. rumah kita turun renyai2 je semlm...
    arini cuaca panas lagi...

    ReplyDelete
  3. Nampak juga bulan pagi tadi, cantik nun di atas sana :)

    ReplyDelete
  4. Memang petang semalam lagi langit membiru .Tiada awan di langit maknanya takde hujan lah.Kalau boleh tak mau lah panas hingga ke petang...biarlah turun hujan bila2 pun.

    ReplyDelete
  5. bila panas, nak hujan turun.
    bila hujan, nak hujan berenti..

    ngam ni panas2 minum air sejuk.. nyaman ehehee

    ReplyDelete
  6. lebat yakmat sekali dtg dgn ribut

    ReplyDelete
  7. time musim panas ni bila hujan turun, rasa best je..

    ReplyDelete
  8. betul tu, semalam hujan lebat giler kat KL. nak balik umah pon susah, dah la parking kete jauh

    ReplyDelete
  9. pukul 6pagi pun dah rasa bahang skrg ni :(

    ReplyDelete
  10. itu bulan ke wak?.. sungguh la bulan rindukan siang tibehhh

    ReplyDelete
  11. membiru tiada awan
    tanda tak hujan

    ReplyDelete
  12. Cantik pulak langit tanpa awan.terselit moon di situ. Ye lah wak, musim panas sekarang ni. Bahang lain macam rasanya.

    ReplyDelete
  13. Hujanbtak berapa lebat semalam. Tapi syukurlah.

    ReplyDelete
  14. Cantiknya gambar...
    sini dah 2,3 hari malam je hujan.. siang langit cerah..

    ReplyDelete
  15. sejuk mata tgk awan biru mcm tu tanpa sinaran matahari wak :)

    ReplyDelete
  16. masyaAllah..cantikkk biru yang kosong!

    ReplyDelete
  17. Cantiknya warna langit biru je...suke suke suke

    ReplyDelete

terimakasih diatas komen2 semua ye ...

House Fly