LONTONG MASAI | ALONE MATCHAM BIASA - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

LONTONG MASAI | ALONE MATCHAM BIASA

By Wak Lat - Wednesday, March 31, 2021

Lontong Masai at Zarahman @2021
Assalamualaikum kawan2 penulis semua2 lah.

Jemput sarap lontong telur.

Movie lalat. The Purple Rose of Cairo 1985.
2. Us and Them (Chinese: 后来的我们, lit. "The Future Us") 2018.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. Sedapnya lontong. Lama x makan

    ReplyDelete
  2. Oh! terimakasih atas jemputan. teman minat laksa..hehehehehehe..

    ReplyDelete
  3. muncul lagi lontong masai ya ;-)

    ReplyDelete
  4. Lama tak makannnn lontong huhuhu

    ReplyDelete
  5. SAa species x makan lontong..x reti dan x suka...dari kecik mmg x makan...

    ReplyDelete
  6. Eh? Macam mana type karektor tulisan cina tu?

    ReplyDelete
  7. rindunya lontong johor, kat sini ada orang jual tapi kurang kick heheheh

    ReplyDelete
  8. I like lontong.. Ada sekali makan lontong di Daik,. Lingga.. Terngiang² sampai sekarang. Sedap.

    ReplyDelete
  9. wah! sedapppp niii lontong..da lama gak xmkn..

    ReplyDelete
  10. Lontong yang mengancam.. enak banget nie..

    ReplyDelete
  11. lepas ni sebulan takleh sarapan dah heheeh

    ReplyDelete
  12. waduh my peberet lontong ni..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly