LULUS GKP TAMBAHAN PERMAI - Antara Doha dan Jakarta

Waktu Solat (Jakarta)

LULUS GKP TAMBAHAN PERMAI

By Wak Lat - Sunday, March 28, 2021

Lulus permohonan GKP Tambahan Permai 2021
Link lama: GKP 1.0 (Julai 2020).

Alhamdulillah.
Duit bantuan GKP (Geran khas Prihatin) Tambahan Permai 2021 sudah diterima.

Bersyukur sahaja kan.
Terima bantuan di musim wabak penyakit Covid 19 yg mencabar ini.
Dari kerajaan yg memerintah. 

GKP Tambahan di bawah PERMAI yang diumumkan adalah bantuan kewangan tambahan secara one-off yang disediakan kerajaan (yg memerintah, bukan pm tepi ye) kepada PKS mikro yang menerima bantuan GKP 1.0 dan 2.0 sebelum ini.
Tanpa membuat permohonan baharu.
Lulus otomatis masuk kedalam akaun bank masing2.

Tiba2 penulis mahu makan tomyam campur pula malam ini.
Majulah sukan untuk negara.

Movie lalat. An Officer and A Gentleman 1982.
2. The Client 1994.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Jom banje SA jugak..nak makan tomyam campur gak laaa...hahahaha....tahniah wak..sikit sebanyak ianya akan membantu kan

    ReplyDelete
  2. Waa.. banyak ke dapat tu.. Berjimat cermat dalam berbelanja di musim penuh cabaran ini.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Ada rezeki lebih.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Tahniah wak.

    ReplyDelete
  5. then pergi tak makan tomyam campur tu ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mistila pi makan timyam campur.. siap kene paw siakap tiga rasa.. huhuhu

      Delete
  6. Apa lagi? Open table lah...! hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki Wakkk. Orang terengganu nak tomyam gak hahaha :P

    ReplyDelete
  8. wah... syukurlah, dapat berapa tuh??

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... Bolehlah tambah duit poket zaman pandemik ni.

    ReplyDelete
  10. wahhhh awal dpt angpau raya ya ;-)

    ReplyDelete
  11. Alhamdullilah.. Kak Sue pun lulus juga. Simpan dulu untuk hal kecemasan.. hehehe..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly