BREAKING FAST WITH HIGHWAY VIEW - Tiga Lalat 2021

BREAKING FAST WITH HIGHWAY VIEW

By Wak Lat - Wednesday, April 21, 2021

Approaching Machap RnR heading south @2021
Walaupun mesyuarat tingkap tengahari tadi belum selesai.
Penulis sudah berlarian ke TBS.

Kemudian mengambil cikputih berdekatan Taman Leech Avenue.

Kemudian terus melarikan diri merentas negeri lagi ke selatan.

Nota lalat. Hidup ini komplikated.
Kalau takut dilambung ombak.
Jangan berumah banyak2 ditefian fantai.

Tambahan lalat. Malas mahu buat entri baru.
Penulis letak satu gambar masa sahur pagi tadi.
Boleh kan? Khannnns.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Sahur this morning at 3am, Jalan Lembah 19. Seri Alam Masai
Alone matcham biasa.

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Alhamdulillah, ada sesuatu untuk berbuka

    ReplyDelete
  2. Beberapa tahun yanag lepas experience berbuka dalam kereta..tahun lepas ngan tahun ni tak merasa lagi...akan datang ni x taua la sebab akan bakal sibuk macam sebelum ni utk 2 minggu..

    ReplyDelete
  3. terasa penatnya tengok wak seharin berulang alik kl-johor, moga selamat dalam perjalanan setiap kali berulang-alik ye wak

    ReplyDelete
  4. kelas wak...sahur kat luar gituuu ;-)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Semuga selamat dalam perjalanan dan di permudahkan urusan wak.

    ReplyDelete
  6. Sahur sorang je ke wakkk hehehe, curlasss sahur di luar gituuu

    ReplyDelete
  7. Oooo...banyak rumah ke? Boleh share ilmu? (bisik)

    ReplyDelete
  8. Jangankan banyak, sevuah rumah fon tak mamfu nak beli di tefi fantai :p

    ReplyDelete
  9. rindunye bila tengok sign board machap tu...bila la nak sampai ke sana ni??

    ReplyDelete
  10. Makanan sahur dah cukup sedap.. 😋

    ReplyDelete
  11. Isnin sampai khamis je boleh rentas negeri wak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo PJJ bole je hari2 ye ciksal., ehh ;p

      Delete
  12. Jalan raya tu nampak bersih, macam baru lepas disapu.

    ReplyDelete
  13. Enak betul hidangan sahur wak. Lengang je tak ramai orang

    ReplyDelete
  14. tenang ja nmpak gambar wak bersahur tu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly