LUKA LAMA BERDARA KEMBALI, LUKA YG BARU NAK LETAK MANA UOOOOLS - Tiga Lalat 2021

LUKA LAMA BERDARA KEMBALI, LUKA YG BARU NAK LETAK MANA UOOOOLS

By Wak Lat - Sunday, April 11, 2021

suddenly there was a scratch on my hand, D'Brothers Kitchen Hulu Langat
Tiba2 ada calar di tangan penulis ketika berada di dalam kedai makanan barat itu senja tadi.
Penulis pun tidak pasti dimanakah penulis dapatkan calar tersebut.

Jangan risau. 
Calar sedikit sahaja. 
Dalam hati siapa yg tahu.
 
Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Sama lah dengan saya, khamis lepas tiba2 luka di ibu jari kiri. Smpi menitik darah. X perasan pon kene ape. Tibe2 dah berdarah. Kemudian, ptgnya pula, tiba2 luka dan berdarah pula di ibu jari kanan...

    ReplyDelete
  2. Luka di tangan nampak berdarah...luka di hati x siapa tahu...jangan disimpan masalah boleh jadi barah, u need to find someone to share and talk to...wink..wink...hahaha

    ReplyDelete
  3. Betul tu wak, luka di hati siapa yang tahu hehehe

    ReplyDelete
  4. take care wak! sapu minyak gamat wak setel! hehee

    ReplyDelete
  5. uishh terlagar apakah agaknya kat kedai tu. Harap luka wak cepat sembuh ye.

    ReplyDelete
  6. Luka di hati ubat la sendiri. Huhu

    ReplyDelete
  7. Luka di hatilah paling payah nak baik..

    ReplyDelete
  8. Mungkin terkena selumbar di meja makan tu.

    ReplyDelete
  9. Luka di tangan nampak di mata luka di hati siapa yang tahu....hanya hati yang tahu...hehehehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly