MASALAH PARKIR KERETA DI HOSPITAL MASIH KRITIKAL - Tiga Lalat 2021

MASALAH PARKIR KERETA DI HOSPITAL MASIH KRITIKAL

By Wak Lat - Thursday, April 15, 2021

My laptop dusty screen @2021
Tengahari tadi penulis sudah mencari pelabuhan untuk bermesyuarat tingkap.
Sebab internet di kawasan penulis bermukim (Bukit Belacan) tidak baik.
Penulis parkir berdekatan hospital sahaja.
Parkir yg digenangi air pun tetap lima hinggit sekali masuk.

Yg penting keadaan bateri laptop penulis pun masih terbaik, tiptop dan sihat.
Kalau penuh boleh berlarian selama 2 jam setengah.
Mesyuarat tingkap biasanya tidak sampai sejam pun.

Movie lalat. Coming Home 1978.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Hospital Ampang private public rm5 per entry @2021

  • Share:

You Might Also Like

19 comments

  1. Parkir mahal sekarang wak. Payah ni nak mesyuarat tingkap kena cari port elok

    ReplyDelete
  2. DUIT PUN MENGALIR MCM AIR YA WAK

    ReplyDelete
  3. kan!! parkir ni mmg azali bermasalah... walau kadang dah sediakan tmpt khas n byk pun still x cukup...iskk! mmg bercinta kalau nak kena gi spital ni..

    ReplyDelete
  4. gitulah wak, kadang apa yang diberi tak setaraf... lagilah sekarang kan musim hujan

    ReplyDelete
  5. Nie memang masalah👆👆 kat hospital memanjang jew penuh.. Tak kan nak tido kat hospital plak nak cop parking 🏥😂😂

    ReplyDelete
  6. hospital kt kuching ni sama jugak... mslh parking hospital ni memang kt mana2 negeri di malaysia ni

    ReplyDelete
  7. Semua hospital memang masalah parking tak akan selesai wak. Lagi banyak parking lagi tak cukup. Kalau tempat tu kawasan berhampiran taman macam kat hospital ampang tu huh lagi ler tak cukup. Kat Parcel E ibu pejabat lagi le penuh memanjang wak. Redho je lah

    ReplyDelete
  8. bermesyuarat di stabak atau mekdi je lah wak, wifi free dan parking pon senang di bulan2 puasa ni

    ReplyDelete
  9. Asal barang jadi duit, tanah lapang buat parkir, masyukkkk.

    ReplyDelete
  10. kt hospital sepatutnya kena byk lg parkir disediakan

    ReplyDelete
  11. Mahalnyaaa harga parkingg huhuhu

    ReplyDelete
  12. Parking mahal janji ada tempat kn. bayar je la kalau tak, jauh kita kena menapak kan. Tapi sesetengah hopsital,parking mahal, tu pun takde kosong

    ReplyDelete
  13. Di Hospital Tuanku Jaafar Seremban pun sama Wak parking forever full

    ReplyDelete
  14. Dalam masa pandemik ni semua mahal wak...tak leh nak buat apa

    ReplyDelete
  15. nasib baik bateri laptop tiptop lagi kan! best klu beteri gadjet tiptop

    ReplyDelete
  16. Bila internet tak okay, kenalah cari port untuk dapatkan internet ye wak.. mujurlah bateri laptop masih ok..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly