PENCAWANG DENGAN AWAN PALSU - Tiga Lalat 2021

PENCAWANG DENGAN AWAN PALSU

By Wak Lat - Monday, April 12, 2021

Pinggiran putrajaya at Warung Bunian this morning, clouds by motionleaps @2021

Gambar pencawang dengan awan tebal berarak diatas penulis guna apps motionleaps.
Gambar pencawang dibawah penulis sunting guna photoshop sahaja.
Untuk lihat gambar asli tanpa awan dan langit membiru, sila sailang legar tetikus pembaca diatas gambar ya.
Jika pembaca guna smartphone yg canggih lah sangat, sila tekan atas gambar dan luar gambar untuk lihat perbezaan.
Jangan cakap penulis tidak sailang payung.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Please hover your mouse to see before and after edit.


Pinggiran putrajaya at Warung Bunian this morning, clouds by motionleaps @2021

  • Share:

You Might Also Like

21 comments

  1. Macam² cara nak scam ye WL..
    Swan pun boleh palsu (tipu) dlm gambar ye 🤭

    Ramadhan Kareem..
    Selamat berpuasa WL..

    ReplyDelete
  2. Hebat wak guna motionleap. Cantik jadinya. Tapi berbayar tu kan. Saya pernah download apps tu tapi lepas tu kena bayar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. free je pakai.. tapi masa save tu kena bayr kalo nk gif.. 😅😅

      Delete
  3. Guna smartphone bukan sebab canggih lah sangat tapi tu je yang ada. Hehe

    ReplyDelete
  4. Wah...menarik awan gerak tu.

    Warung Bunian, nak pegi tak jadi-jadi. Sampai pindah Penang sudahnya.

    ReplyDelete
  5. hari tu hiking di bukit dekat penang semata2 nak tgk pencawang haha

    ReplyDelete
  6. Cantikk gambornya bila pakai motionleaps tu wak

    ReplyDelete
  7. wah... terer guna photoshop... cantik gambar tu

    ReplyDelete
  8. cantik wak, bukan kaleng2 punya teror ni

    ReplyDelete
  9. Cer try nasi lemak dan roti canai d'kubur lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu dari putrajaya ikut pinggiran sg merab tu, nak ke warung bunian belok kiri sebelum trafik light simpang tiga which kalau ke kanan nak ke jenderam. Go straight jer lps trafik light tu dalam 2 kilo or less. Nanti nampak kubur belah kanan dan warung d'kubur belah kiri. Kalau berlarian dari bunian tu 15 min dah sampai.

      Delete
  10. Saya suka edit² gambau pakai apps di telefon bimbit je.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly