MAKNA NOMBOR 8 DALAM NUMEROLOGI CINA - Tiga Lalat 2021

MAKNA NOMBOR 8 DALAM NUMEROLOGI CINA

By Wak Lat - Friday, April 16, 2021

8 O'clock at night
Nombor 8 (八).

Bagi orang Cina, nombor 8 paling popular kerana ia membawa pengaruh yang sangat tinggi di samping kejayaan dalam kehidupan.

Tafsiran nombor 8 ialah kaya, makmur.

Nota lalat. Semoga kehadiran nombor 8 ini memberikan lebih kesejahteraan, keamanan dan kemakmuran dalam kehidupan. Amin ya robbal alamein.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

16 comments

  1. Nombor ong SA 6...lahir 6 June 1978...

    ReplyDelete
  2. 4 pulak maknanya mati. Kalau pergi hotel / apartment tiada tingkat 4 cuba ada tingkat 3B. 🤔

    ReplyDelete
  3. Wak tak kisah
    apa2 nombor pun boleh

    ReplyDelete
  4. Nombor 8 je ke wakkkk, nombor lain tak boleh eh hehehe

    ReplyDelete
  5. saya suka no 8 sebab lahir bulan 8 hehehhe

    ReplyDelete
  6. Garis tak putus yang panjang dan ada dua relong 8. Oh bgitu kisahnya ya wak.

    ReplyDelete
  7. sbb tu org cina x nak ada no 4 di plet no kereta mrka kan?

    ReplyDelete
  8. Amin... ic sy pun byk no 8...

    ReplyDelete
  9. Suka no 6 jugak mcm SA hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaahaha kalau number 4? wak explain tauu nanti hehe

    ReplyDelete
  11. Ohh macam tu ya dalam pemahaman kaum Cina.

    ReplyDelete
  12. jom ke kedai nombor membeli nombor.. mane tau ade ong hari ni

    ReplyDelete
  13. lucky number la ni kan hehehe

    ReplyDelete
  14. owh.. nombor bertuah Cina ye..

    ReplyDelete
  15. Birthday saya ada nombor 8, no hp, no ic, nombor plat kereta semua ada nombor lapann..Hihi~

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly