LEMBAGA URUSAN TABUNG HAJI DAN URUSAN DIRI SENDIRI - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

LEMBAGA URUSAN TABUNG HAJI DAN URUSAN DIRI SENDIRI

By Wak Lat - Wednesday, April 07, 2021

Zamzam water
Usai mesyuarat tingkap tengahari penulis pun berlarian ke KLCC.

Untuk beli air zam zam.
Sebotol (600liter) air zam2 pun sudah rm15.
Dan sempat makan tengahari nasi campur di kafe Tabung Haji itu.

Lepas itu, penulis pun berlarian ke mini UTC Keramat.
Untuk urusan tukar surat beranak lama.
Tapi apakan daya, buah cempedak nak jadi nangka.
Semua urusan JPN hanya melalui temu janji sahaja.
Yo wes.

Lepas itu, penulis berlarian ke TBS.
Konon mahu mencari kurma segar.

Movie lalat. My Comic Shop Country 2019.

Blog bukanlah hakmilik kekal.
Ampang Point
Menara Tabung Haji Jalan Tun Razak
Menara Tabung Haji Jalan Tun Razak
Menara Tabung Haji Jalan Tun Razak
Opposite mini UTC Keramat, KL
Under SUKE elevated new highway - still under construction

  • Share:

You Might Also Like

18 comments

  1. Lama rasanya tak minum air zamzam

    ReplyDelete
  2. banyak urusan wak. semoga di permudahkan

    ReplyDelete
  3. aduhh.. klu p pejabat dah tapi hanya mampu set temujanji.. sedih betul

    ReplyDelete
  4. Amboi wak busy sokmo jo ya wak. Ni mesti ikut saranan Pm ni ke sana ke sini ke sana ke sini...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Tapi gambar-gambar wak tetap ohsem nomber 1

    ReplyDelete
  6. banyak tempat wak berlarian yek... sedapnya kurma segar makan time bulan puasa

    ReplyDelete
  7. Kurma beli online je wak. Yang mentah pun ada orang import

    ReplyDelete
  8. Lain macam Ampang Point sekarang.

    ReplyDelete
  9. Banyak urusan wak harini. Ada juga yang tak settlenya. Kena set date lah untuk urusan tukar surat beranak tu pulak.

    ReplyDelete
  10. Oh dah siap eh mural kat ampang point tu? Last tengok tengah bikin...

    ReplyDelete
  11. aritu pn ke tabung haji tun razak..setelkan urusan buku akaun dan daftar haji

    ReplyDelete
  12. lama tak menyinggah di Ampang Point.. makin cantik.. Kemain semangat wak berlari-larian..

    ReplyDelete
  13. Bila nak berlarian ke KL Sentral wak?

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly