WORDLESS SABTU - Tiga Lalat 2021

WORDLESS SABTU

By Wak Lat - Sunday, April 18, 2021

Outpatient Clinic, Sabak Bernam Hospital
Selamat berhujung minggu semua kawan2 penulis lah.

Amaran lalat. Komen2 yg speku penulis akan santau ehh pantau ya. ;p
Majulah sukan untuk negara.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

19 comments

  1. salam berhujung minggu wak...kita hujung minggu tak hujung minggu sama ja rasanya...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. baru mau tanya soalan yang sama hehehe

      Speku tu apa? hehe

      Delete
    2. Haah check kamus dewan tek ada pun ayat speku tu

      Delete
    3. speku tu kalau tak silap spekulasi. oleh itu jangan membuat sebarang spekulasi ke atas penulis ini

      Delete
  3. ape yang boleh dispekukan mengenai post ini?

    ReplyDelete
  4. wah ! cantik sungguh la tempat ini

    ReplyDelete
  5. Perghhh lantai boleh buat cermin berkilat gitu.

    ReplyDelete
  6. Hamboi wak.. speku gunanya.. hahahaha.. kemain..

    ReplyDelete
  7. Apesal SA terlepas entry ni erk....musykil ni

    ReplyDelete
  8. Hari Sabtu duduk-duduk rumah aje Wak. Mengenang Jumaat yang berlalu, dan membayangkan Ahad yang mendatang.

    ReplyDelete
  9. Tak nak timbulkan speku. Semoga yang baik baik aja wak :)

    ReplyDelete
  10. ampunnn..tkot terus nak komen tkot kena saantau haha

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly