A TRAINING DAY - Wak Can Walk in Doha Too

A TRAINING DAY

By Wak Lat - Sunday, October 24, 2021

T-Bosiet Training at Enertech Qatar @2021

Ahad.
Doha, Qatar.

Hari ini wak kena training untuk pergi offshore
Tapi urusan last minute nampak kecoh sangat.

Satu, training H2S di waktu pagi. 
Nama trainer ialah Maher.
Ada 3 pelatih saja termasuk wak.
"Bosan ke wak?" Maher tegur.

Dua, training T-Bosiet di sebelah petang.
Nama trainer wak lupa. Hahaha.
Sampai terlelap sementara tunggu trainer utk introduction.
"Wak! Wak!" si trainer wak lupa nama tu ketuk2 depan meja wak, "sila isi borang ni ye."

Yg wak tahu training T-Bosiet ni selama 3 hari.
Tapi pagi tadi Prem dah bagitau leh buat ekspres sehari saja.
Tapi bila petang lepas habis training tu, awek receptionist kata wak kena datang 2 hari lagi.
Aiyah. Prem akan confirm esok dengan ejen.

Yg bestnya.
Pergi dan balik ada driver.
Makan tengahari pun gratis percuma.

Blog bukanlah hakmilik kekal. 

Liferaft training at Enertech Qatar @2021
Enertech Qatar @2021
Non-vegie lunch at Enertech Qatar @2021

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Bosan sangat ke wak sampai ketiduran... mujur tak di baling dengan pemadam macam sekolah dulu hehehhe

    ReplyDelete
  2. hati2 jalani training ampak kasar n berat tu

    ReplyDelete
  3. Paling best bila training, dapat makan free hihi :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada supir. Kalu tidak kena berlarian demi memotong rumput

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly