FROM THE TOP OF THE BUILDING - Wak Can Walk in Doha Too

FROM THE TOP OF THE BUILDING

By Wak Lat - Thursday, October 07, 2021

Qatar Tribune newspaper @2021

Khamis.
Doha, Qatar.

Hari ini penulis mula bertugas dari bilik pejabat ditingkat atas menara.
Tapi masalah kena guna kunci khas.
Kalau tidak kena kacau rakan setugas yg lain.

Ooh.
Pasal makanan tengahari tadi.
Penulis pesan nasi briyani kambing sahaja.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. bestnya office wak, mcm hotel..

    ReplyDelete
  2. mewahnya pejabat di sini. teringin nak ke sana jika cukup duit nanti. In Shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. terliurnya tengok briyani tu...

    ReplyDelete
  4. cantiknya wak pemandangan, special tu siap ada kunci sendiri....

    ReplyDelete
  5. Cantik permandangan dari atas. Tapi kalau in real ni macam gayat pulak.

    ReplyDelete
  6. kat sana hari2 makan beriyani.. hehehe

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly