THE LAST SUPPER - Wak Can Walk in Doha Too

THE LAST SUPPER

By Wak Lat - Friday, October 01, 2021

Please hover your mouse to see before and after the apple was eaten.


Bayangkan.
Makan malam (baca, dinner) sampai di depan kamar detik 12 tengah malam waktu Masai.
Tapi disini baru jam 7 malam.
Tapi sekarang kan sudah jadi musafir lebih seminggu.
Kesan jet lag pun rasanya sudah tiada.

Sebenarnya hari ini hari terakhir kuarantin dalam hotel ini.
Akan bertukar hotel berdekatan dgn tempat padang memotong rumput.
Ditengah2 ibukota nanti.
Semoga dipermudahkan.
Amin ya robbal alamein.

Ooh.
Pagi2 ini ada mesyuarat tingkap.
Jam 4 pagi waktu tempatan, iaitu jam 9 pagi waktu Masai.
Lagipun penulis sudah bangun dari jam 2 pagi tadi macam biasa.
Mata terkebil2 tidak boleh tidur lagi.
Sambil tunggu solat subuh yg masuk jam 4.03am.

Hafazan lalat.
Surah as Sajadah 32:1-11.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Diet Pepsi @2021
Yesterday sunset  @2021
A window view at 2am this morning @2021

  • Share:

You Might Also Like

15 comments

  1. Semoga mudah urusan memotong rumput nanti

    ReplyDelete
  2. Kok lewat sangat wak dinnernya, apa tak ngeleh?
    Moga dipermudahkan semuanya kat sana wak

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILLAH USAI KUARANTIN RONDA2 DOHA DULU SEBELUMPOTONG RUMPUT

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah habis kuarantin dah. Semoga Allah permudahkan segala urusan wak. Aaaminn...

    ReplyDelete
  5. Pepsi tu dorang sebut BIBSI ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. arab xde huruf "pa" ye., jawi je ada huruf "pa" ;p

      Delete
  6. semoga dipermudahkan urusan wak..

    selamat bekerja..stay safe, selamat di lautan..

    ReplyDelete
  7. Sama tak rasa tufaah tak sini?

    ReplyDelete
  8. Apple Qatar nampak lagi sedap Wak :)

    ReplyDelete
  9. Awak kat DUHA ke..wow..bagi lah oleh oleh..kena sepak baru tau...Syukur cantiknya

    ReplyDelete
  10. Lega dah habis kuarantin. baju yang kotor dah didobi atau belum?

    ReplyDelete
  11. mudah lah urusan lepas ni, kuarantin dah tamat

    ReplyDelete
  12. kat sana siapa yang tanggung kos kuarantin, wak?

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah dah habis qurantine...indahnya suasana malam

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly