SINGLE LIFE IN DOHA - A MAN'S PERSPECTIVE - Wak Can Walk in Doha Too

SINGLE LIFE IN DOHA - A MAN'S PERSPECTIVE

By Wak Lat - Tuesday, October 19, 2021

Boys at the west bay @2021

Isnin.
Doha, Qatar.

Hari ini tiada rancangan berlariann ke mana2.
Hanya duduk di apartment buat kerja potong rumput ya.

Hafazan lalat. Surah as-Sajadah 32: 22-30.

Nota lalat.. Hari ini hari maulud nabi 1443H/  2021 di Doha. Penulis tidak pasti kalau ada apa2 perayaan atau perarakan di bumi anbiya ini. 

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Boys at the west bay @2021
Boys at the west bay @2021
Working hard for the money, The West Bay @2021

  • Share:

You Might Also Like

14 comments

  1. bestnya dapat potong rumput dalam apartment..haha

    ReplyDelete
  2. Salam maulidurrasul wak yg jauh diperantauan...

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut maulidur rasul di qatar

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut maulidur rasul bt wak yg jauhh di perantauan. Lama tak comment blog wak tau2 da merantau da wak 😅

    ReplyDelete
  5. Apa maksud isyarat jari oleh saudara berbaju timberland tu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh master lim tu suka kalo bergambar nk tunjuk simbol "love" pakai jari dia.., hahaha

      Delete
  6. Salam Maulidur rasul buat wak di perantauan....

    ReplyDelete
  7. kalau saya pun lelaki, memang dah panjang langkah mencuba nasib cari rezeki di negara orang. untunglah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehh lawakla ciksal nih, kat doha ni ramai je awek2 filipin yg dtg kerja cari rezeki .. kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya.. mailah sini , tp rasanye dorg filipin tu pakai ejen kott .,

      Delete
  8. Depa tu cuci cermin ke Wak?
    Serammnya tergantung macam tu

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly