BERJALAN JER KEJE WAK ERK - Wak Can Walk in Doha Too

BERJALAN JER KEJE WAK ERK

By Wak Lat - Monday, October 04, 2021

Riding Doha Metro train for the first time @2021

Isnin.
Doha, Qatar.

Semalam penulis kan sudah berlarian pagi dan petang.
Rasa lenguh pula kakiku.

Hari ini penulis mahu berehat.
Banyak tugasan potong rumput yg harus dilangsaikan.
Rakan2 tengah lautan sedang terkapai2 dan menjerit2 minta tolong gitu.

Hafazan lalat.
Surah as-Sajadah 32: 1-15.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

13 comments

  1. selamat beristirehat ya waklat

    ReplyDelete
  2. fininlah kepala tengok itu belakang train

    ReplyDelete
  3. seronok ke doha? mesti lah kan...

    ReplyDelete
  4. Pening la Wak tengok mrt gostan!

    ReplyDelete
  5. Orang minyak rupanya ye Wak :p

    ReplyDelete
  6. ALHAMDULILLAH BERJALANLAH SELAGI BOLEH WAK L

    ReplyDelete
  7. rehat wak, jangan kerja je nanti kepenatan takde yang tolong micit badan

    ReplyDelete
  8. hehehe tu mcm dlm terowong LRT je? wak nk g KLCC ke tu? hahahaha #gurau

    ReplyDelete
  9. beautiful.. macam tengok Avengers lak rasa video2 mcm ni

    ReplyDelete
  10. udah² ler berlarian wak... skrg cuba berjalan santai² pulak

    ReplyDelete
  11. Semakin sibuk wak di negara orang. Kesana kesini. Semoga selesai semua tugasan potong rumput wak.

    ReplyDelete
  12. Rehat wak...pi jenjalan....skodeng awek ke...eh....wak tak citer pun awek2 kat sana macam mana...

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly