ANOTHER SUNRISE AT FRIDAY BEACH - Wak Can Walk in Doha Too

ANOTHER SUNRISE AT FRIDAY BEACH

By Wak Lat - Sunday, October 31, 2021

Sunrise at Friday Beach, Doha, Qatar @2021

Ahad.
Doha, Qatar.

Pagi2 usai solat subuh, wak  pun berjalanan  ke tefian fantai.

Movie lalat. United 93.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Ooredoo headquarter, Doha @2021

  • Share:

You Might Also Like

17 comments

  1. subhanallah cantiknya sunrise

    ReplyDelete
  2. subhanallah....cantiknya view sunrise ...kalau cuti2 ke pantai dpt tgk view ni mmg best sgt

    ReplyDelete
  3. Beautiful sunrise, Masha Allah
    Sana weekend on Sunday ke Wak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. weekend start jumaat dan Sabtu utk negara Arab mcm negara Johor Darul Takzim .., Ahad dh keje cam biasa., aminn

      Delete
  4. Wah, bukan senang tu nak menyentuh matahari

    ReplyDelete
  5. cantik semuanya wak, termasuk flora yang ada

    ReplyDelete
  6. tetiba cam nak ke sana lagi. hehehe

    ReplyDelete
  7. Wooowwww tetiba bila jengah sini , wak dah ada Doha dah !!! Tahniah !!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. naper nama dia friday beach?

    ReplyDelete
  9. SubhanaAllah.. cantik sungguh pemandangan yang disajikan.. sejuk mata memandang..

    ReplyDelete
  10. Okey SA jeles....siyesly jeles....cantiknya pemandangan...

    ReplyDelete
  11. arca fetus tu memang wow sangat.

    ReplyDelete
  12. Subhanallah cantiknya.. mama.mmg suka.tgk.sunst kat tepi pantai

    ReplyDelete
  13. Seronoknya wak dapat jalan jalan kat sana. cantik cantik gambar tangkapan wak.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly