FRIDAY BEACH SUNRISE - Wak Can Walk in Doha Too

FRIDAY BEACH SUNRISE

By Wak Lat - Wednesday, October 20, 2021

Doha cityline during dawn this morning @2021

Selasa.
Doha, Qatar.

Ooh, esok (21 Oktober) genap sebulan penulis memijak bumi anbiya ini.
Hari ini hari maulidul rasul 1443 Hijrah.

Pagi2 tadi, usai subuh, penulis berlarian ke tefian fantai lagi.
Ini adalah kali kedua penulis ke Friday Beach ini.

Memang cuaca yg baik pagi ini.
Matahari pun muncul dengan sempurna.
Sebab tiada awan yg mengganggu pemandangan.

Jumlah jarak berlarian pagi tadi kurang lebih 3.66km sahaja.

Nota lalat. Petang tidak berlarian jauh kemana2 pun. Cuma ke Carrefoure beli bekalan roti pita dan buah2an sahaja. Dan bergegas2 pulang ke apartment kerana ada tugasan potong rumput yg harus diuruskan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

11 comments

  1. INDAHNYA SUNRISE TEFIAN PANTAI..

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaa...semua pemandangan memang cantik...terselit gambar wak seketul di situ...

    ReplyDelete
  3. Bila wak nak kongsi gambar mesin rumput ni...? :D

    ReplyDelete
  4. Wak x sewa kereta ke di Doha? Boleh feeling macam dalam filem Fast n Furious

    ReplyDelete
  5. cantik pemandangan bandar dia dari jauh tu

    ReplyDelete
  6. What a perfect sunset view...
    Ok la tu tak terasa cukup sebulan..
    Ada org yg pejam celik dua tiga kali tiba-tiba dah setahun....hehehehe

    ReplyDelete
  7. pantai batu ni..banyak bangunan batu..haha

    ReplyDelete
  8. Subhanallah nice Wak.
    Terasa macam kat Doha pulak

    ReplyDelete
  9. SubhanaAllah.. cantik perkongsian gambar air dan batu-batuan tu..

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly