GLOOMY SUNRISE THIS MORNING - Wak Can Walk in Doha Too

GLOOMY SUNRISE THIS MORNING

By Wak Lat - Thursday, October 28, 2021

Good morning Doha city @2021

Khamis.
Doha, Qatar.

Pagi2 tadi wak dah berlarian ke tefian fantai.
Sebab sudah beberapa hari wak tak senaman di waktu pagi.

Walaupun wak sampai awal.
Dan tunggu dan tunggu dan tunggu.
Cahaya matahari agak kusam, pudar dan tidak berseri pagi ini.
Hampir sejam mengelamun di situ, wak pun balik ke gagang.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

Doha city this morning @2021
Friday Beach this morning @2021
An egg yolk sunrise, Friday Beach Doha @2021
Company meeting this morning with client @2021

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. tengok pemandangan bangunan kat sana, nampak canggih2 semuanya ya wak... pastu lenggang je keadaannya memang gitu ke ada waktu dia akan sibuk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg doha bandaraya kecik je.. jem juga waktu pejabat terutama kat simpang yg ada traffic light.. lgpon skrg construction sepanjang jalan tu yg selalu sesak.. nntila wak citer lg 😅😅

      Delete
  2. Cantik pemandangan lautnya...walaupun matahari tak bersinar terang

    ReplyDelete
  3. cantik warna langit gambar no. 1 tu

    ReplyDelete
  4. baru teman tau capture tu nama dia egg yolk sunrise...

    ReplyDelete
  5. cantik betul pemandangan bandar tu

    ReplyDelete
  6. Walaupun murung, cantik juga gambiran

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly