BILA ORANG DAH BENCI - Wak Can Walk in Doha Too

BILA ORANG DAH BENCI

By Wak Lat - Friday, November 26, 2021

Sunyolk this morning  @2021

Jumaat pagi.
Doha, Qatar.

Hari ini hari cuti hujung minggu.

Pagi2 subuh sepi-e wak sudah berlarian ke tefian fantai.
Alone matcham biasa.

Angin bertiup pun sudah terasa sejuknya.
Bila wak sampai di fantai.
Memang sudah ramai orangramai.

Pagi ini wak perasan juga.
Tiada kelihatan pesawat kapalterbang sibuk turun dan naik di hujung sinun.

Ooh.
Tajuk itu ialah lagu arwah Saleem.

Blog  bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

9 comments

  1. Tak pernah tak cantik view yang wak ambik.
    Gambar gadis2 tak ada ke wak. Jejaka kacak ke. He2~

    ReplyDelete
  2. salam jumaat....bestnya pg2 dh berlarian ke tepian pantai

    ReplyDelete
  3. Lahhh..tajuk lagu ke rupanya. Cantik wak gambar first tu.

    ReplyDelete
  4. Ye ke wakk....tajuk lagu ni...ye ke...hahahahaha...apapun gambar tu mmg x mengecewakan...cantik...

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantik gambar Wak petik...

    ReplyDelete
  6. Ingat Wak buat video klip tepi pantai tadi

    ReplyDelete
  7. Tenang je tengok matahari macam ni.

    ReplyDelete
  8. Orang dah benci kita bawa diri lah wak huhuhu apakan daya orang dah tak sudi. eh

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly