JANGAN MENZALIMI DIRI SENDIRI, JOM MAKAN PIZA - Wak Can Walk in Doha Too

Waktu Solat (Qatar)

JANGAN MENZALIMI DIRI SENDIRI, JOM MAKAN PIZA

By Wak Lat - Wednesday, November 03, 2021

Very Veggie 22riyal, Pizza hut City Center Mall Doha @2021

Rabu.
Doha, Qatar.

Makan di negara Arab ini agak mencabar.
Tidak banyak pilihan.

Setakat ini wak dah try KFC, McD, dll.
Nasi arab dan beriani dah hampir hari2 dimakan.
Tapi wak belum cuba Pizza hut.
Tidaklah mengidam.
Tapi teringin sangatlah  nak makan.
Boleh kann?

Cerita lain. 
Petang tadi wak jalan2 nak tengok  swimming  pool.
Nampaklah  rakan sekerja TUNG dari Vietnam sedang bersenam di gym.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

  • Share:

You Might Also Like

7 comments

  1. Cuma satu barang / makanan agak mahal kan .... hehehehe

    ReplyDelete
  2. Asalam..makan lah apa yang ada, syukuri apa yang ada ya Tuan..

    ReplyDelete
  3. sib baik teringin piza, kalau teringin mee bandung, laksa ke..kenalah masak sendiri..hehe..ke ada jual di sana? ramai expat dari M'sia kt Qatar..

    ReplyDelete
  4. selamat menjamu selera waklat, sedap nampak pizza tu

    ReplyDelete
  5. makanan tak kene ngan selera orang kite mmg susah la.. klu selau sgt makan fast food ngan beriyani pon boring gak

    ReplyDelete
  6. jangan teringin asam pedas dahlah Wak. Jenuh plak nak mencarinya.

    ReplyDelete

Salam. Segala komen2 yang telah disiarkan adalah tanggungjawab penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yg disiarkan. Mana2 komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata2 maki hamun, soalan yg jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Komen yg berbentuk "speku" akan dipantau dan disantau. Begitu juga dengan unknown profile dan profile tanpa blog. Harak Maklong.

Majulah Sukan Untuk Negara

Random Old Lalat

Lalat Around The World (Reboot 1.5.21)

Flag Counter

Lalat Knows Who You Are

House Fly